Estrada

OVO SU SESTRA I RODITELJI FILIPA CARA Ne ističu se u javnosti: “Podržavamo ga sa kim god da je u vezi”

Filip Car u žiži je javnosti zbog romanse sa Dalilom Dragojević u rijalitiju “Zadruga”, dok članovi njegove porodice, koje često spominje u pomenutom šou-programu, ne vole da se ističu u javnosti.

Filip Car - Screenshot

Njegove roditelje smo imali prilike da vidimo jednom prilikom u rijalitiju, kad su se uključili putem video-poziva.

Tad su bili presrećni što ga vide, a u više navrata u kadru smo videli i njegovu sestru.


– Podržavamo te sa kim god da si, ako ide ide, ako ne ide civilizovano se raziđi. Svi su uz tebe, svi su oduševljeni. Bezveze se svađaš – rekla je tad Filipova sestra.

Car je, podsetimo, nedavno spominjao svoje najbliže.

– J**e mi se, nisam bio 14 meseci kod kuće, da vidim staroga, da sednem kod Bruna u auto da prođemo gradom, da osetim moje prijatelje. Fali mi, da kažem mami i tati, ne brinite, čekajte me, da me Bruno čeka u autu, da idemo u grad. Živim za taj trenutak da mi se vrati taj trenutak u životu. J**e mi se za sve žene u životu, meni to treba. Da me ujutru majka čeka kada ću kući doći. Kad biste vi znali šta je meni problem, sve bi meni dali a ne dva piva. Dođem ovde da izmenim sebi život, a napravim najgore – govorio je Car kroz suze prošle nedelje, prenosi blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh