Estrada

POSLJEDNJA PJESMA MERIME NJEGOMIR OBJAVLJENA JE SAMO DAN PRIJE NJENE SMRTI: Evo s kim je snimila duet, jedan detalj je poseban

Pjevačica Merima Njegomir preminula je 20. novembra u 69. godini poslije kraće borbe sa teškom bolešću.

Merima Njegomir - screenshot

Iza sebe je ostavila brojne hitove koji su joj obilježili karijeru, a njena posljednja pjesma predstavljena je samo dan prije pjevačicine smrti. Riječ je o duetu “Ljubav traje” koji je Merima snimila sa grupom “Legende”.

Snimak dueta, nastao u studiju RTS, objavljen je juče, a autor muzike i teksta pjesme je Zoran Dašić Daša. Baladu izdvaja nejverovatno izvođenje Merime Njegomir, koja je mecosopran, a možda i prvi put u karijeri otpejvala alt.

Merimu Njegomir je kritika nazivala zlatnim glasom srpske estrade.Snimila je više od 25 albuma, a osim novokomponovanih pesama pevala je i tradicionalne narodne pesme, starogradske pesme i romanse. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh