Estrada

KARLEUŠIN PR OBJAVIO ISTINU O GLEDANOSTI ZVEZDA GRANDA OTKAKO JE DOŠLA CECA: Lažu da su gledaniji

Đorđe David je istakao da je gledanost talenat šou programa veća otkako je u crvenoj stolici Ražnatovićka, a njegova izjava kosi se sa onime što kažu iz Jecinog tima

Jelena Karleuša - Instagram

Odlazak pjevačice Jelene Karleuše iz žirija muzičkog talenat šou programa „Zvezde Granda“ iznenadio je sve, a onda su svi sa nestrpljenje iščekivali da vide kako će se u crvenoj stolici snaći Ceca Ražnatović, koja je došla na mjesto svoje ljute rivalke.

Mišljenja i prognoze su bile podijeljene. Jedni su smatrali da niko neće uspjeti da nadmaši Jecu i da takmičenje nikada neće imati gledanost kao ranije, dok su drugi pričali da je Ražnatovićka odlična zamena i da je pun pogodaš što je ona u vrućoj stolicici.

Karleušin menadžer za odnose sa javnošću, na Instagramu je upitan za ovu temu, na šta je vrlo otvoreno odgovorio i time jasno isprozivao „Zvezde Granda“.

– Podjeliću utisak. Ne mogu da vjerujem da „Zvezde Granda“ i dalje imaju tu neku gledanost, kada su tu kume. Horor – rekao je jedan korisnik društvene mreže Instagram, a onda je uslijedio i odgovor:

– Ono što sam ja vidio po izvještajima koje dobijamo svi iz posla se ne podudara sa onim što se objavljuje. Naprotiv, daleko, daleko je od toga. Ali nije to ni tema za mene, niti me iskreno zanimalo da ulazim u detalje. Svima sve naj – rekli su iz Karleušinog PR tima.

Podsjetimo, Đorđe David, jedan od članova stručnog žirija veličao je Cecino prisustvo u „Zvezdama Granda“ i isticao da je upravo ona donijela gledanost ovom serijalu.

– Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je donio veću gledanost, i to u nevjerovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako – kazao je Đorđe David, a njegova izjava kosi se sa onime što je rekao Jelenin menadžer za odnose sa javnošću. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh