Estrada

DALILINOJ MAJCI NIJE DOBRO! PSOVALA JE LEPOG MIĆU, ĐEDOVIĆA… Huso Mujić: Od poznanika sam čuo da je u LOŠEM STANJU

Dalila i Dejan Dragojević razveli su se pred kamerama rijalitija “Zadruga”, jer ga je ona prevarila sa Filipom Carem.

Huso Mujic - Eksluziva

Ova situacija izuzetno je potresla kako Dejanovu, tako i Dalilinu porodicu, piše Informer.

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić neprestano ističe za medije da je na strani sada već svog bivšeg zeta, Dejana, a kako je otkrio za “Blic“, Dalilina majka Emina Mujić je trenutno u lošem stanju zbog postupka kćerke.

– Njenoj majci nije dobro. Vidio sam da je psovala Lepog Miću, Đedovića i Sandru Rešić i neka je. Namjerno idu i zavađaju našu djecu. Nisam se čuo sa Eminom, nemamo kontakt, ali sam od poznanika načuo da je u lošem stanju – rekao je Mujić.

Inače, on se osvrnuo i na porodicu Dragojević, koja je slavila razvod Dejana i Dalile, a istakao je i da njegova kćerka nema sto postotno pravo nakon razvoda na kuću u Šepku gdje je sada već bivši bračni par živio:

– Ne može Dalila tek tako da odlučuje šta će uraditi sa tom kućom. Postoje advokati i pravnici koji će presuditi kome će kuća pripasti. Jedino može da dobije pola kuće, ali cijelu ne. Ja i dalje stojim iza toga – kaže Huso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh