Estrada

SJEĆATE SE DADE MEŠALJIĆ? PRIJAVILA SE U NOVU SEZONU ZVEZDE GRANDA: Kad su vidjeli kako izgleda svima oči stale, OVO NIJE ISTA DJEVOJKA?!

Dženada Dada Mešaljić oduševila je prije nekoliko godina vjerne pratioce “Zvezda Granda”. Osim talenta sve je opčinila i njena harizma, a čini se da je ona spremna da i ovoj sezoni oduševi gledaoce.

Dženada Dada Mešaljić - Screenshot

Naime, Dada je na svom Instagram profilu podijelila fotografije iz studija “Zvezda Granda”, a na jednoj fotki pozirala je u izazovnoj zlatnoj haljini, piše Novi.

Podsjetimo, mnogima je u sjećanju ostala njena čuvena rečenica: “Nikad doć’ do drugog kruga!”, zahvaljujući kojoj je i prošla dalje. Dada ju je izgovorila kada ju je žiri ovog muzičkog talent šou-programa pitao koji put se takmiči i ne prolazi dalje od prvog kruga.

Mešaljićeva je naposlijetku dogurala mnogo dalje od drugog kruga, ali se nije plasirala u finale.

Ona danas ipak zarađuje od muzike, a izgleda potpuno drugačije, o čemu svjedoči i fotografije na njenim društvenim mrežama. Između ostalog, ona više, bar na sceni, ne nosi naočale za vid.

Evo kako izgleda u novoj sezoni Zvezde Granda:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh