Estrada

Ko će NASLIJEDITI Marinu Tucaković? Laća otkrio šta će biti sa BOGATSTVOM njegove majke

Porodica tekstopisca donijela odluku.

Marina Tucaković - Pink

Sin tekstopisca Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, govorio je o najtežim trenucima u životu i gubitku majke, a oktio je i šta će se dešavati sa Marininom zaostavštinom, piše Objektiv.

– Prvi korak je zbirka pjesama, vjerovatno sto kapitalnih, koju spremam u dogovoru sa Jelenom Trivan iz Službenog glasnika. Otac i ja smo sve bliži otvaranju fondacije Marina Tucaković, koja nema veze sa njenim poslom, već sa sudbinom. Fondacija bi pružala pomoć ženama oboljelim od karcinoma, čiji je broj ogroman, kada dolaze na liječenje nemaju smještaj, neke su teški slučajevi pa treba da idu u inostranstvo… Pripremamo aukciju mamine garderobe i nagrada kako bismo obezbedili početni kapital. Kad prođe ostavinska rasprava, ja ću određeni procenat svog djela od njenih autorskih prava zavještati fondaciji, a vjerovatno i tata. Sigurno je da neću biti direktor fondacije, već će se njome baviti žene koje su ili prošle kroz tu priču ili su se njome na sličan način bavile – rekao je Laća za Hello.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh