Estrada

Tajno putovanje Lepe Brene podgrijalo sumnje da se povlači sa scene

Lepa Brena malo vremena provodi u Srbiji, s obzirom na to da veoma često putuje.

Lepa Brena

Tek što je stigla iz Amerike, ubrzo se ponovo spakovala i otišla na novo, ovoga puta tajno poslovno putovanje.

Kako je ispričala gostujući na „Grand“ televiziji, lokaciju novog putovanja ne može da otkrije jer sprema novi projekat, koji nema veze s muzikom.

„Ja sada živim s koferima koje stalno prepakivam. Majami i Monte Karlo su najčešće destinacije, ali volim da dođem u Beograd da vidim decu, prijatelje, unuka, da se vratim korenima i napravim plan šta i kako dalje. Sada ne putujem ni u Ameriku, ni u Monte Karlo. U pitanju je treća destinacija i ne smem da govorim o tome, ali na proleće ću moći“, počela je Brena.

Kako kaže, zbog pandemije koronavirusa imala je pregršt slobodnog vremena koje je iskoristila za sve što je zbog poslovnih angažmana propustila.

„Gde god da odem, opuštena sam i resetovana, a za to je potrebno da budete zdravi u glavi, i to je suština moje priče. Svuda se dobro osećam. Fale mi publika i pesma, ali ovaj odmor od godinu i po dana mi jako prija. Da nije bilo ove korone, ne bih stigla da se zdravstveno čekiram i pripremim za nove poduhvate“, objasnila je Brena.

S obzirom na to da tajni projekat na kome Brena radi u inostranstvu nema veze s muzikom, nametnulo se pitanje da li možda planira da se povuče s muzičke scene.

„Radim jedan projekat koji je vezan za žensku lepotu i jako se radujem tome. Ne razmišljam da se povučem sa scene, ali uživam po prvi put u odmaranju, a problem mi predstavlja to što sam navikla da mnogo radim. Uvek ću se baviti nečim, moj mozak ne može da ne radi“, istakla je pevačica na Grand televiziji, prenosi nova.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh