Estrada

NAKON PREKIDA S MLADIM TONIJEM, DARA USELILA U STAN NA DEDINJU: Nije sama?!

Dara Bubamara uhvaćena je sa kime sada živi u luksuznog stanu na Dedinju nakon raskida sa bivšim dečkom Tonijem.

Pjevačica Dara Bubamara nedavno se definitivno preselila u Beograd, kako zbog posla, tako i zbog sina, koji pohađa školu, koja se sluša na enegleskom jeziku. Inače, Dara je tokom braka sa bivšim suprugom dobila nasljednika.

Kako se dosta spekulisalo da li Dara ima novog partnera, nakon raskida od 20 godina mlađeg i atraktivnog dečka Tonija, pa je ekipa ,,Paparaco lova” uhvatila sa kim pjevačica živi Dedinju.

Sve vrijeme su je pratili, a ona je svojim bijesnim i papreno skupim kolima odlazila po sina u školu, vraćala ga u stan. Nekoliko dana su je pratili u stopu, a kako ona nije mijenjala društvo, izgleda da Dara Bubamara trenutno nema partnera.

– Mnogo joj je ljubomorisao i zbog toga su se često svađali. Sve mi je smetalo, i kako se oblači i kakve slike objavljuje na Instagramu. I ko je zove dok je s njim. Dara nije mogla više da trpi ljubomoru i to što je Toni pokušavao da je kontroliše, pa je zato odlučila da je bolje da se rastanu. Baš nekako u to vrijeme, dok se svađala sa Tonijem, upoznala je svog sadašnjeg dečka. Odmah joj se svideo i razmijenili su brojeve telefona. Počeli su sve češće da se čuju i dopisuju i onda su se vidjeli kod njega u Monte Karlu. I njemu se Dara baš dopada- rekao je izvor blizak pjevačici i dodao da “Dara nije mnogo patila poslije raskida.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh