Estrada

BEKUTA OSTAVILA MRKU U BOLNICI, PA SNIMLJENA ISPRED: Evo kako izgleda, blijedo i umorno! (VIDEO)

Srpski političar, počasni predsjednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) nalazi se u bolnici.

Kako su za Kurir potvrdili iz bolnice on je na odjeljenju Intenzivne nege, a ljekari čine sve kako bi mu se stanje stabilizovalo.

Podsjetimo, političar Milutin Mrkonjić (79) završio je na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu, a uz njega je sve vrijeme bila njegova izabranica, pjevačica Ana Bekuta (62).

On je u avgustu operisao srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona, a sad je došao zbog više ispitivanja.

Ana Bekuta je bila sa njim u klinici na Dedinju, i to nekoliko sati, a onda je istu napustila, što su zabilježile kamere “Paparaco lova”.

Bekuta je djelovala nenaspavano, a potom se uputila u zgradu na Vračaru, gdje živi u penthausu.

– Milutin je dobro. Proteklih nekoliko dana proveo je u bolnici, a juče je dobio pejsmejker. Procedura je prošla u najboljem redu i on se oporavlja. Zaista nema potrebe za panikom i senzacijom. Hvala svima na iskrenoj brizi i od srca vas molim da poštujete privatnost Milutina Mrkonjića i porodice. Kada budemo imali neke novosti, javićemo – poručila je pjevačica ranije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh