Estrada

“Ceca je donijela veću gledanost! A KARLEUŠA …”, ĐORĐE DAVID NIKAD ŽEŠĆE O JELENI: Kad ona ovo čuje neće biti dobro

Đorđe David otvoreno je govorio o saradnji sa Cecom i Jelenom Karleušom.

Dolazak Cece Ražnatović u Zvezde Granda promijenio je sve, pa tako i mišljenje Đorđa Davida koji za koleginicu ranije nije imao baš lepe riječi.

Muzičar je sada otvoreno priznao da li se njegov odnos prema Ceci promenio, kako se ona snašla u takmičenju i šta je to što radi drugačije od Jelene Karleuše koja je do ove sezone bila u žiriju Zvezda Granda.

“Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je donio veću gledanost, i to u nevjerovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako. Šta to pokazuje? Ako si majstor, ako pratiš sebe i ono što je tvoja krvna grupa i tvoj identitet, tebi narod vjeruje. Može da te voli ili ne, ali ti vjeruje. Svako je promjenjiv, samo je važno ne biti dosadan”, rekao je Đorđe David za Kurir, pa otkrio kako mu se Ceca čini pred kamerama.

“Ozbiljan je laf, odmah nam je ponudila svoj broj telefona i rekla da nam stoji na raspolaganju 0-24 i u vezi s takmičenjem, ali i van njega. Ušla je u našu grupu, uopšte nema problem da pita ili kaže da joj se nešto pojasni ili objasni. Mislila je da će ostati nedodirljiva i da neće podleći emociji, ali gdje se barata emocijom, tu nedodirljivosti nema.”

Pjevač je ranije govorio da Ceca ne može da bude “srpska majka” i da to njemu neće biti nikada, pa je i to prokomentarisao.

“Ja sam sve svoje predrasude sklonio ulaskom u Zvezde Granda, prvo kada je Jelena bila u pitanju, jer sam shvatio kakav je ona laf. Mi smo imali duplu sezonu, gdje smo, htjeli – ne htjeli, bili emotivno vezani jedni za druge. Ja sam profesionalac, na pitanje s kim bih radije išao na večeru, rekao sam da bih prije, naravno, sa Cecom. I tu je nastao problem između nas. Koliko god da je Ceca velika zvijezda, njoj je bio potreban crveni tepih za ulazak u jedan ovakav zverinjak i trebalo ga joj je dati. Karleuša nam je uvijek realno falila, u smislu nije bila u grupi, nije se javljala na telefon, imala je stalno zidove i pregrade ispred sebe i zbog toga smo svi bili na nekoj distanci u odnosu prema njoj”, rekao je i otkrio da smatra da Jelena nije bila timski igrač.

“Nije bila timski igrač, a za razliku od nje, ja jesam, i za razliku od nje, ja sam stao iza nje sa sve četiri kad je ona imala haos u takmičenju. Tada je ona otpratila Mariju, a mi smo znali da se čujemo i nekoliko puta tokom dana, podržavao sam je, bez obzira na to da li je bila u pravu, a tada je bila u pravu. Ceca je odmah uletjela u mašinu i dala se na izvol’te, ozbiljna je dama, koliko god to bilo smešno nekom s druge strane jastuka. Zbog lijepih riječi o Ceci, Jelena me je blokirala. Svi mi imamo svoje nesreće i svi imamo svoje djetinje ponašanje, a time što me je blokirala je pokazala da joj je jako krivo i da joj je stalo do te stolice.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh