Estrada

Georgina i Ronaldo objavili novu fotku, a svi zumiraju jedan detalj

Fudbaler Kristijano Ronaldo objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa vjerenicom Georginom u privatnom avionu.

Georgina i Cristiano -Instagram

“Bez obzira koliko putujemo po svijetu, u Portugalu se uvijek osjećamo kao kod kuće. Fantastično vrijeme, divna hrana i Portugalci. Uvijek se radujemo dolasku u našu zemlju. Sada je vrijeme da se vratimo u Mančester i koncentrišemo se na našim ciljevima, ali vidimo da ćemo uskoro biti zajedno”, napisao je Ronaldo pored fotografije koja je pokupila skoro šest miliona lajkova.

Georgina je pozirala u krznenoj jakni, a pažnju je ukrala lakirana Birkin torba čija se vrijednost kreće od 10.000 KM pa naviše.

Hermes Birkin je najlegendarnija torba svih vremena, do koje čak i najbogatiji teško mogu da dohvate. Neki od najjeftinijih modela koštaju preko 10.000 KM, a najskuplji i do 130.000 KM.

Prije nekoliko godina, u aukcijskoj kući Christie’s u Hong Kongu, torba Birkin prodata je za nevjerovatnih 380.000 dolara, što je čini najskupljom torbom na svijetu.

Birkin torba je dobila ime po glumici i pjevačici Džejn Birkin, a nastala je 1981. godine, prenosi Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh