Estrada

ATINA I NIKA JOŠ NISU SVJESNE ŠTA SE DOGAĐA: Karleuša progovorila – Duško će biti uz naše kćerke!

Ne voli mnogo da priča o svom braku.

Jelena Karleuša - Screenshot

Jelena Karleuša je uprkos brojnim aferama i pričama o razvodu, uvijek svoju porodicu držala po strani. Ona o svom suprugu Dušku Tošiću nikada ne govori javno, u nekoliko navrata je objavila zajedničke fotografije, a iako se ne prate na društvenim mrežama iz poznatih razloga, ona je već više puta pokazala koliko je njihov brak čvrst.

Jelena će za doček Nove godine pjevati ispred Skupštine Beograda, u društvu koleginica Marije Šerifović i Sare Jo, a ovo će biti prvi put u njenoj karijeri da nastupi za sve građane u najluđoj noći.

Kako je istakla, ovo je ujedno i prilika da njene kćerke Atina i Nika zapamte mamu u posebnom izdanju, a onda je otkrila i šta će njen suprug raditi u najluđoj noći.

– Mislim da Atina i Nika još uvijek nisu svjesne šta se događa, i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pjevala ispred Skupštine. Kada jednog lijepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku. Ne vidim zašto Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vrijeme ovog svijeta da bude uz njih ispred Skupštine – otkrila je Jelena za Story.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh