Estrada

ODMAH SE OGLASIO – DAMIR HANDANOVIĆ O LAĆINOJ ZABRANI da prisustvuje sahrani Marine Tucaković: EVO ŠTA JE OTKRIO

Otkrio je sve o okolnostima koje su ga zadesile na groblju!

No image - Haber.ba

U Jutarnjem programu Prve televizije, Damir Handanović je govorio o okolnostima na sahrani Marine Tucaković, kada je navodno njen sin Milan Laća Radulović njemu i Svetlani Ražnatović zabranio da prisustvuju sahrani.

O tome ko može nju da naslijedi, trebalo je da govore njen sin Milan Laća Radulović i njen dugogodišnji saradnik i direktor CEBEF-a Damir Handanović.

Nažalost, Milan Laća Radulović se nije pojavio u emisiji, a Handanović je priznao da ne zna razlog.

– Zvao sam ga, nije se javio, vjerovatno spava – rekao je Handanović.

Ovom prilikom, Damir Handanović se osvrnuo na saradnju s Marinom Tucaković koja je trajala 15 godina.

– Meni Marina nije bila samo tekstopisac. Bila mi je druga majka, žena koja mi je mnogo pomogla u karijeri – rekao je Hadnanović i dodao da je njihova saradnja bila fuzija njegovih melodija i njenih tekstova.

Zajedno su uradili više od 250 pjesama, a između ostalog su radili i na albumima Cece Ražnatović, Ane Nikolić, Saše Matića, Harisa Džinovića, Milana Stankovića, Vesne Zmijanac, Nataše Bekvalac i mnogih drugih.

O incidentu na sahrani, kada se u medijima pojavila informacija da je Milan Laća Radulović navodno zabranio Svetlani Ceci Ražnatović i Damiru Handanović da prisustvuju, kompozitor kaže da nije bilo nikakve neprijatnosti.

– Meni nije zabranio, odmah sam odreagovao. On meni ništa nije rekao, ništa nisam čuo. Bio sam u prvim redovima, nosio sam sanduk. Marina je dio moje porodice – rekao je Handanović, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh