Estrada

TEK SADA ĆE ESTRADA DOŽIVJETI ŠOK: Na komemoraciju Marine Tucaković ONI NE SMIJU DA DOĐU, LAĆA NAPRAVIO SPISAK?!

Komemoracija Marini Tucaković zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada, a glavni organizator je njen sin Milan Radulović Laća.

Marina Tucaković - Kurir.rs

Kako prenose domaći mediji, on je već angažovao ekipu da se sve organizuje i pripremi na nivou, a pobrinuo se navodno i da pojedinima unapried onemogući da prisustvuju.

– Iskreno, ne znam šta radi Laća osim što je bio u Skupštini grada da traži dozvolu za komemoraciju. Već je podijelio zadatke ljudima koji mu pomažu i uveliko se sve to priprema. Ja radim nešto potpuno drugo. Čak ne znam ni kome šalje pozivnice, a kome ne za taj dan. Ima još vremena do tada, čut će se sve na vrijeme. On će sva obavještenja staviti na društvene mreže – rekao je Futa, Marinin suprug.

S druge strane, Marinina bliska prijateljica kaže da Laća neće svima sa estrade dozvoliti da prisustvuju komemoraciji u čast njegove preminule majke.

– Kada smo pričali o salama za komemoraciju, Laća je želio da to bude negdje gdje ne može svako da uđe. Ne želi padobrance, to neće tolerisati po cjenu skandala. Objasnio mi je da će svi koji treba da se pojave biti obavješteni i pozvani, ali mi je naglasio da postoji i crna lista. Nema ljutnje, ali svakako će se mnogi estradnjaci iznenaditi – rekla je Laćina prijateljica, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh