Estrada

OGLASIO SE DAVID NAKON SINOĆNJEG SUKOBA DALILE I FILIPA: Ima samo jednu poruku za nju, NIKAD OŠTRIJI!

Prethodna noć u Zadruzi će ostati zapamćena po nečuvenom sukobu koji je nastao između Dalile Dragojević i njenog ljubavnika Filipa Cara.

David i Dejan - Screenshot

Nakon najstrašnijih psovki, uvreda, teških riječi, lomljenja stvari, njih dvoje još uvijek nisu uspjeli da pronađu zajednički jezik i da se izmire.

Dalila je doživjela pravi nervni slom, pogotovo kada joj je Car pobacao i uništio šminku, parfeme i garderobu, a kada je njen zakoniti suprug Dejan čuo šta se dešava, zanijemio je. Dragojević je bio prilično ravnodušan zbog sloma svoje žene, ali je njegova porodica bez zadrške javno likovala.

Dejanov rođeni brat David nerijetko na Instagramu objavljuje sve što misli o braku svog brata i pruža mu nesebičnu podršku, kao i njegova majka Biljana, iako Dejan još uvijek ne želi da prihvati bilo kakvu vrstu pomoći od njih.

Tako je sada David objavio čitavu kompilaciju slomova Filipa Cara i Dalile, uz koju je dodao smijeh i emotikone koji plaču od smijeha. Očigledno je da David vjeruje u karmu, te nakon što smo nebrojeno puta vidjeli slične slomove njegovog brata Dejana, koji je prilikom jednog takvog uspio da polomi sebi ruku, čini se da je na red sada došao Filip, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh