Estrada

OVO je kuća koju je Marinko ostavio udovici: Sve pršti od LUKSUZA, Slavica sama izrađivala detalje

Marinko i Slavica Rokvić napravili su pravu oazu na Banovom brdu.

Marinko Rokvic - Novi

Pjevač Marinko Rokvić je u luksuznom domu na Banovom brdu sa suprugom Slavicom živio mirno i povučeno do svojih posljednjih dana, kada su im nerijetko dolazili sinovi Nikola i Marko sa ženama i djecom, piše Objektiv.

Naime, Marinko je imovinu koju je stekao tokom života podijelio na ravne časti, svojim sinovima i životnoj saputnici kojoj je umro na rukama.

Pjevač i njegova supruga Slavica godinama su mislili o tome da je najbitnije da svoju djecu obezbjede, pa su stan na Novom Beogradu prodali i novac raspodijelili tako da su obezbjedili sinove koji su tada zasnovali porodice.

Marinko i Slavica živeli su skladno u prostranom domu uređenom sa puno pažnje i ljubavi, a Slavica je brinula o svakom detalju, a mnoge je i sama napravila.

U nastavku teksta pogledajte samo neke dijelove kuće koju je pjevač ostavio svojoj udovici.

Podsjetimo, pjevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini nakon teške borbe sa rakom pankreasa, a iako je znao da ga bolest sve više stiže, on nije želio da ostavlja testament svojoj porodici nego je do posljednjeg trenutka brinuo o njima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh