Estrada

OGLASILA SE BIVŠA SUPRUGA HASANA DUDIĆA: Zlata Petrović otkrila u kakvom je stanju, prepala se kada je vidjela sliku

Pjevač Hasan Dudić zabrinuo je javnost fotografijom iz bolničke postelje, te se nagađalo o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju.

Zlata Petrović - Novi

Kako Hasan nije odgovarao na pozove medije, Pink.rs je stupio u kontakt sa njegovom bivšom suprugom, pjevačicom Zlatom Petrović.

Naime, Zlata je otkrila da je danas razgovarala sa Hasanom, te da je pjevač imao intervenciju na srcu, kao i da je još u bolnici.

– Hasan je dobro. Ja sam se odsjekla kada sam po portalima vidjela njegovu fotografiju iz bolnice. Odmah sam ga pozvala da vidim o čemu se radi. Imao je jednu malu intervenciju, ništa strašno. Imao je to neko preskakanje srca, normalno priča, sada je sve u redu. Nije ništa ozbiljno. Čuli smo se i sve je u redu, on je htio odmah večeras da ode iz bolnice, ali će ipak poslušati ljekare i prenoćiti, a sutra bi već trebalo da ga puste. On kaže da mu je dobro sada – rekla je Zlata i dodala:

– U sadašnje vrijeme za minut ne znaš šta može čovjeku da se desi, ne smijem više ni telefon da otvorim da ne bih vidjela da je neko umro i slično… Užas. Ja sam dobro, ne volim ni da idem kod ljekara. Neka mi bude šta bude. Osjetim povremeno glavobolje zbog ovog vremena i to je to – kazala je Zlata za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh