Estrada

HASAN DUDIĆ HOSPITALIZOVAN! PJEVAČU PONOVO POGORŠANO ZDRAVSTVENO STANJE, OGLASIO SE IZ BOLNIČKE POSTELJE!

Pjevač Hasan Dudić na svom Facebooku podijelio je fotografiju iz bolnice i objavom zabrinuo svoje prijatelje.

Hasan Dudić - Screenshot

Naime, pjevač je smješten na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, odakle se i oglasio na pometnutoj društvenoj mreži.

Na slici se može vidjeti kako se Hasan nalazi u bolničkoj postelji, a na sebi je imao plavu pidžamu, što potvrđuje da nije u pitanju samo pregled.

Podsjetimo, Dudić se prije nekoliko mjeseci nalazio u teškom zdravstvenom stanju, kada je smješten u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usljed komplikacija zbog korone, a nakon što se izborio sa virusom, pjevač je priznao da je jedva izvukao živu glavu.

– Nije mi bilo dobro, nisam mogao da dišem, ne znam kako sam se izvukao. Kada su odlučili da me zadrže u bolnici, stanje nije bilo nimalo naivno. Doktori su se uplašili jer sam imao obostranu upalu pluća, otežano sam disao, odmah su me stavili na kiseonik. Srećom, nije došlo do respiratora, za to mogu da zahvalim ljekarima koji se bore za svakog pacijenta – rekao je Hasan tada za Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh