Estrada

ZAŠTO? Đoletova udovica izbrisala sve slike sa pjevačem

UDOVICA legendarnog kantautora Đorđa Balaševića još jednom je iznenadila svojim potezom ljubitelje lika i dela slavnog umjetnika.

Đorđe i Olivera Balašević - Mojnovisad.com

Nakon što je zabranila rad “Balašević Tribjut Benda” i naredila skidanje svih snimaka posvećenih njenom pokojnom suprugu – od videa sa ispraćaja na Keju u Novom Sadu do epizode “Državnog posla u čast voljenog kantautora – Olivera Balašević je sa svog Instagram profila skinula sve zajedničke fotografije sa Đoletom, piše NSHronika.

Obožavaocima nije potpuno jasno da li se udovica Đorđa Balaševića odriče nasljeđa svog preminulog supruga ili pokušava da naplati svako njegovo pominjanje.

Naime, kako saznaje pomenuti portal, Olivera je od vlasnika restorana “Kućerda na lakat” tražila materijalnu nadoknadu jer je to “izraz” koji je Balašević osmislio i “lansirao” u svojoj pesmi “Namćor”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh