Estrada

Evo zbog čega su Sanja Kužet i Saša Popović u svađi

Svima je zapalo za oko njihovog peckanje oko plata u prethodnim epizodama, pa je sedma sila to detaljno istražila.

Saša Popović - Kurir.rs

U posljednje dvije emisije Zvezda Granda Sanja Kužet žestoko je oplela po svima, ali i po Popoviću.

Voditeljka je počela mnogo da se buni i pravi važna, pa sve redom opominje ako po njenom mišljenju ne poštuju pravila ili se ne ponašaju kako ona misli da treba.

Zbog toga je, kako prenose izvori, izludjela i razbjesnila Sašu!

– Sanja se drastično promijenila ove sezone, to su svi primijetili – započinje izvor za medije i dodaje:

– Neki čak komentarišu da je takva jer Sale više nije vlasnik Granda, ali svejedno, on je direktor i za sve se pita. Baš mu nije bilo pravo kad je počela da sve redom ispravlja i drži predavanja oko pravila, čak i njemu. Sve su oni to okrenuli na šalu, međutim, vidjelo se i da je čovjek zbunjen. Još je rekla kako bi prije izabrala Bosanca za mentora nego njega, ali dobro, to je baš bilo zezanje. Onda je njoj Sale zaprijetio platom, da joj neće povećavati ni za dinar u narednih pet godina, a možda će da joj i smanji. Kažem vam, sve su oni to okretali na šalu, međutim, čini mi se da se Saša malo i iznervirao – zaključio je izvor, prenose Novosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh