Estrada

ZBOG OVOGA “TRČKA” U AMERIKU?! Marija Šerifović konačno otkrila TAJNU – evo zašto NAPUŠTA Srbiju!

Marija Šerifović je jedna od najpopularnijih pjevačica na javnoj sceni, a poznato je da živi na relaciji Beograd – Los Anđeles, budući da i u Americi posjeduje stan i uvijek rado odlazi tamo.

Marija Šerifović - Instagram

Marija je uvijek iskrena, pa je nedavno progovorila i o udaji, a s fanovima se druži i putem svog Jutjub kanala, gdje je i sada odgovarala na njihova pitanja.

Pitali su je da li nekada poželi da bude anonimna osoba, a ona je ispričala da upravo zbog toga voli život u Americi.

– Pa da, zato i volim Ameriku i često tamo idem, a male su šanse da me tamo bilo ko prepozna. S druge strane, ne mogu da kažem da ne uživam u svemu što moj život nosi i donosi, ali da zna da bude naporno, zaista zna – rekla je Marija.

Kao što je već poznato, Marija Šerifović će, zajedno s još dvije velike zvijezde, nastupiti za doček 2022. godine u organizaciji Grada Beograda, prenosi Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh