Estrada

Aleksandra Prijović odlučila da se ovim poslom više neće baviti!

Njena konačna odluka

Aleksandra Prijović Živojinović - Kurir.rs

Pjevačicu Aleksandru Prijović svi su imali priliku da vide u ulozi pjevečice u jednoj domaćoj seriji.

Ovaj izlet pred kamere je bio prvi, ali i posljednji. Iako je ranije izjavljivala da joj je “bilo malo neprijatno kada je ta gluma u pitanju”, ali da je “zadovoljna snimljenim i komentarima gledalaca”, pjevačica sada za Grand kaže da je ubuduće nećemo gledati u serijama i filmovima.

– Nisam bila za to da glumim, ali su me nagovorili. Bilo je prelijepo iskustvo, svašta sam naučila, ali više ne bih prihvatala nijednu ulogu jer ja sam pevačica, a ne glumica – rekla je Prija.
Aleksandra je svojevremeno rekla da joj je najteže bilo da snimi scenu ispitivanja jer “nije mogla da zapamti toliko teksta”, ali i otkrila šta je za nju bio najveći šok.

– Kada smo se dogovorili da cu ja glumiti u seriji, stigao mi je tekst koji je trebalo da procitam. I kada sam pogledala, tamo je pisalo “strasni poljubac”. I rekla sam: “Nema šanse”, na šta mi je Filip rekao: “Što se ne bi poljubila, šta ima veze!”. Naravno, šalio se. Ja svakako to ne bih uradila, mene bi bilo sramota. Ne znam kako bih podnijela kada bi moja baka to vidjela, mislim da bi me ubila – rekla je ona, prenosi Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh