Estrada

OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ, EVO DA LI SE RAZVODI: Ne može više da šuti – “Kada ti u životu ne ide sa nekim, odeš…”

Voditeljka “Novog jutra” na televiziji Pink napravila je pravu pometnju zato što je skinula sa Instagrama suprugovo prezime

Jovana Jeremić kaže da se ne razvodi od supruga Vojislava Miloševića, kako su prenijeli svi mediji.

Voditeljka “Novog jutra” na televiziji Pink napravila je pravu pometnju zato što je skinula sa Instagrama suprugovo prezime.

– Skinula sam muževljevo prezime sa Instagrama jer sam na Fejsbuku samo Jovana Jeremić, pa sam željela da svuda bude tako. To je moje umjetničko ime i tako će biti do kraja života. Jovana Jeremić je institucija, bez obzira na to ko mi je partner ili muž – kaže voditeljka za Informer.

– Nisam se još razvela, ali ne znači da kroz neko vrijeme neću biti razvedena. Kada budem donijela tu odluku, napisaću saopštenje i na taj način obavjestiti javnost. Ja odlazim onda kada vidim da ljubavi više nema i kada nam se ambicije ne poklapaju. Kada ti u životu ne ide sa nekim, odeš! Tako je pošteno. A ja sam uvijek fer, korektna i lojalna. Nikada ne varam, jer nisam taj tip. U životu sam imala samo ozbiljne veze i ne znam kako izgleda švalerisati se. Ne razumem žene koje su sretne kada su nekom ljubavnice. Kako možeš da zablistaš ako si nekom druga? Velike žene su rođene za glavne uloge. Samo one mogu da budu velike supruge, majke i biznis-žene – smatra Jovana.Ona ističe da to što je skinula muževljevo prezime ne znači da je u svađi sa njim i da želi da ga ostavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh