Estrada

Nikola Rokvić posvetio emotivnu poruku ocu: Unučići tvoji već pitaju gdje si

Marine moj, znao si da izabereš, napisao je Nikola

Nikola Rokviić - Mondo

Pjevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini u Beogradu, nakon borbe sa teškom bolešću. Vijest o njegovoj smrti rastužila je cijeli region, a njegov sin Nikola Rokvić, koji je krenuo putem svog oca u muzičke vode bori se sa gubitkom svog roditelja. Na svom oficijelnom Facebookprofilu objavio je emotivnu poruku.

Marinko Rokvić sahranjen je jučer u krugu porodice, prijatelja, saradnika, kolega, ali i političkog vrha Srbije na groblju na Bežanijskoj kosi.

Osim porodice i prijatelja, na sahranu su došli i Rokvićeve kolege, estradne zvijezde, među kojima su i Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, ali i Jelena Karleuša i Vesna Zmijanac. Bili su i Halid Muslimović, Ana Bekuta, Mira Škorić, Nada Topčagić, Željko Samardžić, Igor i Keba Kojić, Saša Matić… Prisistvovao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh