Estrada

SINOVI MARINKA ROKVIĆA ZAVIJENI U CRNO! Supruga Slavica sa porodicom stigla na komemoraciju

Legendarni pjevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je iznenada u 68. Godini života, u subotu, 6. novembra, nakon duge i teške bolesti.

Sinovi i supruga Marinka Rokvića - Pink

Sahrana se održava danas sa početkom opela u 14:30 u crkvi Svetog Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju, prenosi Pink.

Komemoracija povodom smrti pjevača Marinka Rokvića održava se danas, 11. novembra 2021. godine u 11 časova u Kamenoj sali radio Beograda.

Pjevačeva porodica svjesna je koliko je Marinko bio voljen i poštovan u narodu, te su donijeli odluku da se sahrana ne održi samo u krugu porodice, već će ga na vječni počinak zajedno ispratiti svi koji žele, te je tako istog dana održana i komemoracija.

Marinkovi sinovi Nikola i Marko su stigli sa njihovom majkom Slavicom Rokvić. Zavijeni u crno, pojavili su se, a na licima im se urezala tuga.

Slavica je skrhana bolom sjedila i nijema od tuge gledala u jednu tačku.

Sahrana Marinka Rokvića počinje opelom u 14.30 u crkvi Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh