Estrada

Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo za doček Nove godine pjevaju besplatno!

Na dočeku Nove 2022. godine u Beogradu nastupaće Jelena Karleuša, Sara Jovanović i Marija Serifović, najavljeno je na konferenciji za novinare u Starom dvoru.

Jelena, Marija i Sara - N1

Poštovat će se sve mjere koje budu aktuelne u tom trenutku. Beograd je jedini grad koji je uspio da sačuva život, rekao je zamjenik gradonačelnika Goran Vesić.

Dodaje da će Beograd imati najbolji doček u ovom dijelu svijeta, prenosi N1. Pjevačice će, kako je rečeno, nastupati besplatno, a potpisan je i ugovor.

„Potrudiću se da moj koncert izgleda kao na Tajms skveru u Njujorku. Hvala fantastičnom menadžeru ovog grada. Hvala Vesiću što se sjetio mene, ovo je moj grad. Najveća čast je nastupiti ispred Skupštine. Hvala na pozivu“, rekla je Jelena Karleuša.

Ona je apelovala na građane da se vakcinišu, navodeći da je Srbija jedna od rijetkih zemalja koje imaju sve vakcine na raspolaganju.

„Hvala predsjedniku koji je to omogućio. Dajem riječ da će moj koncert biti sigurno na svjetskom nivou. Napravit ćemo spektakl. Beograd je centar regiona“, poručila je.

Marija Šerifović je rekla da je uvijek čast i zadovoljstvo pjevati u Beogradu.

„Nije mi teško palo da radim bez honorara, bilo mi je zadovoljstvo. Drago mi je što ću dijeliti scenu sa Jelenom i Sarom. Svi će imati šansu da čuju nešto što vole“, navela je Šerifovićeva.

Sara Jovanović je saglasna sa koleginicama.

„Neizmjerno zadovoljstvo mi je što ću dijeliti scenu i što ću provesti Novu godinu na ovaj način. Potrudićemo se da uđemo u Novu godinu na najbolji mogući način. Bitno je da ljudi budu savjesni i odgovorni“, navela je. Kako je rekla, daće sve od sebe da šou bude što bolji, piše N1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh