Estrada

Viki ODBRUSILA Popoviću: “Sjedim ovdje kao fikus, samo me ignorišeš”, pa se umješala i Ceca

Nermin Handžić (18) iz Tešnja, iz Bosne večeras se pojavio na Grandovoj sceni i otpjevao numere Šabana Šaulića “Tebi koja si otišla” i “Samo mene volela si lažno”.

Kandidat je svojim nastupom dirnuo ženska srca, te se izborio za četiri glasa naših dama iz žirija. Popović je otkrio publici da je ovaj momak bio mnogo puta na Grandovoj pozornici još kao dečak i da je od malih nogu pokazivao neviđeni talenat za muziku.

– Sećam se kada si pjevao, a mi smo doveli Šabana, međutim Nermin to nije znao i Šaban mu je prišao iza leđa i nastavio da peva drugu strofu. Kada ga je Nermin video pao je u nesvest, stvarno je bio čudo od deteta- ispričao je Sale, a kako se Viki bunila što je Popović celo veče ignoriše zatražila je reč.

– Sedim ovde kao fikus čoveče, ne pitaš me ništa, samo me ignorišeš. Sve moram da se borim da bih nešto rekla, pitaj me da bih mogla da pričam nešto. Hoću ovog kandidata jer ovakvog čekam od početka takmičenja- pobunila se Viki.

Međutim i Ceca i Marija u želele da budu mentori ovom takmičaru što je Sašu slatko nasmejalo.

– Nisi sama Viki i one ga hoće, evo ti ga na!- poručio je Popović Violeti, a Cecu je to momentalno naljutilo.

– Prestani da se izražavaš tako. Ovo je nekulturno ponašanje- odgovorila mu je Svetlana. Da li je želeo da odobrovolji Viki ili je nešto drugo po sredi, ne znamo, ali znamo da je odluka pala a mentorstvo je pripalo Violeti, prenosi Grand


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh