Estrada

ALKOHOLIČARKA SAM! Nata o ljubavi, porocima i psihoterapiji

Pjevačica Nataša Bekvalac, sinoć se pojavila na jednom događaju. Zablistala je na crvenom tepihu, kao i uvijek, u specifičnoj lateks zeleno-crnoj kombinaciji bila je vidno raspoložena da da izjavu novinarskim ekipama.

Nataša Bekvalac - express

Pjevačica je na pitanje šta je u posljednje vreme čini srećnom otkrila da dugo nije izlazila iz svoje konfor zone.

– Ovih dana me srećnom čine veoma male stvari. Poslije dužeg vremena jako sam se radovala da dođem na ovaj događaj, nisam izlazila ne pamtim kada… Ovo mi je bio preijlep povod da se upristojim i zaličim na ženu – nasmijala se Nataša.

Pjevačica je otkrila i da voli da popije, ali nikada ne pretjera.

– Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar – našalila se Bekvalčeva, pa nastavila:

– Šalu na stranu, nikad se nisam napila, a pogotovu posljednjih godina veoma kontrolišem, prosto poznajem svoje tijelo i samo par čašica mi je dovoljno. Ja sam veseljak, smijem se kao blesava.

Bekvalčeva je šokirala priznanjem da do relativno skoro nije bila sklona porocima.

– Nećete vjerovati, ali do tridesete godine nisam zapalila cigaretu niti probala alkohol, ali zato sam sve to nadomjestila poslije tridesete – otkriva pjevačica.

Nataša se dotakla i svog trenutnog ljubavnog statusa.

– Tako bih voljela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji prije nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvijetam – priča Bekvalčeva kroz smijeh, pa dodaje da često posjećuje psihoterapeuta.

– U Srbiji je dosta toga “tabu” tema, ali ja pripadam civilizovanom dijelu Srbije gdje je to prosto stvar lične higijene. Kao što ste kupate, tako treba da vodite i računa o svom mentalnom zdravlju. Za mene to odavno nije “tabu” tema, jako dugo već idem, ja sam žena iz javnog posla, razne su energije, razni su pritisci, a ja imam plan da još dugo ostanem zdrava – zaključila je lijepa Nata, prenosi Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh