Estrada

“NE GLEDAM ‘ZVEZDE GRANDA’, NE FALE MI!” – Karleuša opasno iskrena

Mnogobrojne javne ličnosti su prošetale crvenim tepihom svečane toalete na jednom događaju u srbijanskoj prijestolnici.

Jelena Karleuša - Screenshot

Jelena Karleuša je za ovu priliku odabrala dugu crvenu haljinu, obogaćenu sa mnoštvo perlica i cirkona. Njen duboki dekolte nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ovu haljinu je ukombinovala sa crvenim sandalama.

Jelena je bila raspoložena za razgovor sa novinarskim ekipama. Porazgovarala je o “Zvezdama Granda”, duetima, novom albumu ali je i sve prisutne zatekla rekavši da ne zna ko je glumica Marijana Mićić.

Naime, na pitanje novinarke da li su joj se događali slični pehovi kao Marijani kojoj je nedavno hakovan Instagram nalog, Karleuša je djelovala zbunjeno.

– Ne znam ko je Marijana Mićić, hajde konkretna pitanja, molim vas. Meni to ne može da se desi, sarađujem sa ozbiljnim IT stručnjacima – rekla je Jelena, a zatim se osvrnula na tajnu karijere duge 30 godina.

– Tajna je kvalitet. Ništa što nema kvalitet ne može da traje – rekla je Karleuša i potom otkrila da li joj nedostaju snimanja emisije “Zvezde Granda”, gdje od ove godine, za razliku od proteklih šest, nije članica žirija.

– Godine su u pitanju, tako da mi ne nedostaju, snimala sam ih šest godina. “Zvezde Granda” nisam gledala ni kada sam ja bila u žiriju, a pogotovo ne sada – rekla je JK čije je mjesto u ovom takmičenju zauzela Ceca Ražnatović, a zatim otkrila da ne voli da gleda sebe na TV ekranu.

– Ne volim sebe da gledam na televiziji, pretpostavljam kao i mnoge javne ličnosti. Jer, ja sebi nisam lijepa, definitivno, a konkretno “Zvezde Granda” nisam pogledala od 2015. godine. Ne fali mi to. Ja jesam u tom takmičenju ostavila jedan ozbiljan pečat, ali ono je bilo samo dio mog puta – rekla je Jelena i dodala da je njen novi album konačno gotov, ali i da ne želi da otkriva datum kada će biti predstavljen publici.

Na ovom događaju pojavila se i Ana Bekuta. Svi su se iznenadili kada su je ugledali, s obzirom na to da je njen partner, Milutin Mrkonjić, u bolnici i ugrađen mu je pejsmejker.

U toku dana Ana se oglasila za domaće medije i poručila da se Mrkonjić oporavlja i da je sada sve u najboljem redu sa njegovim zdravstvenim stanjem.

Pjevačica i rijaliti zvezda, Kristina Kija Kockar, pojavila se na ovom događaju u crnoj kratkoj haljini. U razgovoru sa novinarima otkrila je sve o kupovini stana u Turskoj.

– Taj stan je prodavao naš porodični prijatelj kojeg znam dugo, pa sam odlučila da kupim stan od nekoga koga poznajem, više sam imala povjerenja. U tom mjestu sam već ljetovala, sad još više, tamo se osjećam kao kod svoje kuće. Nismo džabe bili 500 godina pod Turcima. Šalu na stranu, oni su vrlo ljubazni, cijelo okruženje je prelijepo – kaže Kija Kockar, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh