Estrada

NIKO NIJE ZNAO DA POSTOJI, OVO JE BRAT NIKOLIJE JOVANOVIĆ: Proslavio 18. rođendan, ona odmah objavila sliku

Pjevačica Nikolija Jovanović održala je prvi nastup nakon duge pauze zbog njene trudnoće sa drugom kćerkicom koju je dobila u ljubavi sa Reljom Popovićem.

Nikolija Jovanović - Screenshot

Nikolija se pojavila u izuzetno intrigantnom, a opet opuštenom izdanju, kojim je istakla njenu već savršenu figuru i to samo nekoliko mjeseci nakon porođaja, piše Novi.

Međutim, pored prvog nastupa nakon duge pauze, Nikolija je imala još jedan povod za slavlje, a to je punoljetstvo njenog brata Luke Jovanovića. Luka se inače prethodnih godina nije eksponirao u javnosti, a Nikolija je, brata po ocu, prvi put odlučila da ga pokaže sada kada je napunio 18 godina.

– Večeras mi je i brat ovde, proslavlja 18-ti rođendan, priredili smo mu jedno malo iznenađenje, koje ni sam on ne sluti – izjavila je Nikolija.

Nikolija je na Instagram profilu objavila fotografiju sa Lukom, te mu je emotivnom i dirljivom porukom čestitala punoljetstvo. Ispod fotografije su se nizali komentari kako pohvala za Nikolijin nastup i izgled, tako i rođendanske čestitke za njenog brata Luku.

Pored brata Luke, Nikolija, po ocu ima i sestru Teodoru.

– U našoj porodičnoj zajednici Luka nije zapostavljen, slobodno mogu da kažem da je privilegovan pored nas dvije, rekla je Nikolija svojevremeno za domaće medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh