Estrada

ŽENI SE DARKO LAZIĆ, OGLASILA SE MLADENKA BARBARA: Na svadbu dolazi i Ana Sević?

Djevojka Darka Lazića, pjevačica Barbara Bobak kaže da će na svadbu pozvati folkerovu bivšu ženu Anu Sević i vjerenicu Marinu Gagić!

Pjevačica priča da je poslije pet mjeseci veze sigurna da je Lazić čovjek njenog života.

– Darko i ja mislimo da je super ideja da se vjenčamo! Trenutno s Marinom nismo baš dobri, ali s Anom jesmo. Ako budemo pravili svadbu, pozvaćemo obe! Što nas je više, to bolje – bila je iskrena, prenosi “Srbija danas”.

Barbara i Darko s Anom Sević nemaju nikakve probleme.

– Ana je ostvarena i ne pravi dramu ni oko čega. Upoznale smo se u tržnom centru, divna je i kao osoba i kao majka. Ani kapa dole kako je vaspitala ćerku, koja je jedno predivno, inteligentno dijete. Voljela bih da imam takvu ćerku! – priča pevačica i dodaje da ona i folker rade na bebi: – Darko i ja često pričamo o deci, sigurna sam da ćemo imati bebu!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh