Estrada

SAMO SPAVAM I GUTAM TABLETE: Milica Pavlović iskreno o svojoj BORBI!

Pjevačica Milica Pavlović otkrila je da se zbog obaveza i serije ”Pevačica” ne osjeća baš najbolje.

Milica Pavlović - Republika.rs

Pjevačica Milica Pavlović u žiži je javnosti zbog serije ‘Pevačica’ u kojoj ona tumači glavnu ulogu, a priznala je da se zbog obaveza koje ima sve više, ne osjeća baš najbolje, prenosi Grand Online.

– Do jutros sam skidala temperaturu, prehlađena sam već nedjelju dana, što je normalno zbog promjene vremena. Isto tako trudim se da se na mom licu ne vidi ni umor, ni ispcprljenost, jer ako sam došla ovde, onda sam došla da sijam – rekla je pjevačica, pa dodala da je dobila niz pozitivnih komentara nakon uloge u seriji, te istakla da bi voljela da snimi i film:

– Šalim se stalno sa svojim prijateljima da u prvim epizodama serije samo spavam i gutam tablete. Gdje ćete gore, em prva uloga, em glavna, a ja samo spavam i samo se drogiram (smijeh). Ne bih voljela da moj primarni poziv (pjevanje) trpi. U ovom momentu bavim se modelingom, zaštitno sam lice raznih brendova, nekad osjetim da mi je previše. Borim se svakog jutra sa svojim rokovnikom i mejlovima, ali za sada ostajem vjerna ekipi serije “Pevačice”, ali ako bude neka dobra uloga za film… Ali znate šta je problem, dobila sam u seriji glavnu ulogu, prvo pa muško, tako da ne znam, ne bih ispod toga išla. Ne znam kog partnera bi mogli da mi ponude, da bih rekla- može!.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh