Estrada

ZAVIRITE U LUKS STAN ANE SEVIĆ NA VRAČARU! Ovdje živi sa PORODICOM, sve opremila MODERNO, a jedna zlatna prostorija je samo za nju!

Kurir - eksprestabloid

Pjevačica Ana Sević čeka treće dijete, a svoju oazu mira pronašla je u porodičnom domu na Vračaru gdje živi sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem i kćerkama Lorenom i Senom.

Oni su stan opremili po njihovom ukusu, a Ana je očigledno vodila računa o svakom detalju. Sudeći po njenim fotografijama na Instagramu – stan je opremljen po najnovijim standardima.

Zanimljivi komadi namještaja, poput nesvakidašnje police koja se nalazi ispod televizora, kao i interesantne umjetničke slike na zidovima, čine da njihov dom izgleda svjetski.

Ipak, dio koji Ana zasigurno najviše voli jeste njen veliki garderober, u kom dominiraju zlatni tonovi. Ona ga je sredila baš po svojoj mjeri, te brendirane krpice, cipele i torbe koje je tokom godina kupovala, imaju posebno mjesto.

Ono što ne može da se ne primijeti jeste i to da se svuda po stanu nalaze ramovi sa fotografijama, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh