Estrada

Kenan Tahirović oduševio Lepu Brenu na snimanju spota: Osvojio ju je na prvi pogled

Kada je Brena vidjela Kenu rekla je: “Pa, mogli smo njemu dati ulogu!”

Kenan Tahirović - Screenshot

Haris Dubica je režirao spotove najvećim muzičkim zvijezdama na ovim prostorima. On je taj koji je Kenanu Tahiroviću uveo na estradnu scenu, a nas je zanimalo kako je najveća zvijezda bivše Jugoslavije Lepa Brena odlučila baš njega da ubaci u spot za pjesmu “Srećna žena”.

– Tada smo snimali spot za pesmu “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva” i imao sam sastanak sa Brenom. Kenan i njegov brat Edin su tada bili sa mnom jer su mi u tom periodu pomagali u mojoj produkciji. Kada je Brena vidjela Kenu rekla je: “Pa, mogli smo njemu dati ulogu!” I tako je došlo do saradnje između Brene i Kenana – otkrio je Haris za nemazabranjenih.rs.

Da podsjetimo, Haris je režirao spot u kojem je Kenan prvi put pojavio. To je spot za pjesmu “Osluškujem” Slađane Mandić, a ovaj režiser je svojim kontaktima pomogao Tahiroviću da dođe i do tržišta van našeg regiona. prenosi “Express“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh