Estrada

MIA BORISAVLJEVIĆ POKAZALA TIJELO NAKON POROĐAJA: Ljudi trljaju oči, nikad zgodnija nije bila

Pjevačica Mia Borisavljević (37) porodila se početkom jula, a nepunih četiri meseca nakon što je rodila drugu kćerkicu, pjevačica izgleda odlično.

Mia Borisavljević- Instagram

Naime, ona je brzo povratil staru figuru, te je sada pokazala zategnuto tijelo. Mia sepojavila u emisiji u kratkoj beloj haljinici koja je istakla njene grudi, ali i vitke noge, a izgleda kao bomba i ne vidi se ni gram viška.

Poznato je da redovno trenira, kao i njen partner Bojan Grujić, a očigledno se i odlično snalazi sa dvije male kćerke. prneosi “Novi“.

Inače, ona već godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih domaćih pjevačica i ona i njen nevenčani suprug kao jedan od savršenih estradnih parova, a nakon što je postala majka blista još više.

Mia Borisavljevic – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh