Estrada

OGLASIO SE ŠA NAKON ŠTO SE TARA POKAJALA ZBOG NJIHOVE VEZE I PRIZNALA DA VOLI MATEJU! REPER UPUTIO OVE RIJEČI BIVŠOJ, EVO ŠTA KAŽE!

Veza Tare Simov i Nenada Aleksića Ša obilježio je drugi deo četvrte sezone “Zadruge”Publika i zadrugari su pomno pratili njihov burni odnos, koji se brzo okončao.

Tara Simov - Screenshot

Tara je po ulasku u “Zadrugu 5” otkrila da su reper i ona ostali u prijateljskim odnosima.

Simova je u “Zadrugu 5” ušla sa željom da pokaže svoju drugu stranu, nadajući se da više neće imati emotivne slomove. Međutim, ono što ju je totalno poremetilo je to što se našla u istom prostoru sa svojim bivšim dečkom iz “Zadruge 3”, Matejom Matijevićem.

Sada se oglasio Nenad Aleksić Ša koji je prokomentarisao odnos sa Matejom, ali i njihov raskid.

– Istina je da naša veza nije mogla da uspije zato što je ona uvijek voljela Mateju, što se i dokazalo sada u “Zadruzi 5” – započeo je Ša, pa nastavio:

– Samo mogu da kažem da sam ja u vezi bio ispravan 100% i da mi je drago da se konačno vidi u čemu je i u kome uvijek bio problem. Tara u suštini nikad nije znala šta hoće, mada, eto, sve to mogu da pripišem njenim godinama. Želim joj sreću u “Zadruzi”, to svakako, i da prođe što lakše kroz svaki mjesec proveden tamo – istakao je reper.

– Tara mi nikada nije branila da se družim sa njim, imala je uvijek lepo mišljenje o njemu, kao i ja. Tako da, to mi je sasvim normalno – zaključuje Aleksić, prenosi Puls.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh