Estrada

LUKSUZNI PENTHAUS NA VRAČARU: Dom Ane Bekute i Mrke je prelijep, a jedan detalj je posebno upečatljiv

Dom Ane Bekute i Milutina Mrkonjića je uređen tako da ispunjava sve zahtjeve ovog poznatog para. Kada su se selili iz manjeg stana nije bilo ni govora da se mijenja kraj grada jer Vračar nije samo dio grada – to je stil života.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka - Kurir.rs

“Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gostoprimljivošću starosedjeleca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života”, jednom prilikom rekla za medije pjevačica, koja je u svom novom domu napravila pravu oazu mira i dekorisala ga u svom stilu – zelena boja dominira, a jedan deo stana je namijenjen njenim nagradama.

Kako bi uvijek bila tip-top spremna za svaki događaj, ima i prostoriju u kojoj se samo šminka i sprema, ali i kancelariju u kojoj završava svoje poslovne obaveze. I Milutin ima svoj kutak u stanu gdje se opušta uz omiljene društveno-političke emisije.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka su, kako kaže izvor za “Kurir” stan kupli zajedno.

“U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao investitorom kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mjesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cijenu i do 3.000 evra. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih dijelova. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali”, rekao je izvor blizak paru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh