Estrada

MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU, OGLASILA SE: Ne može više da šuti, odlučila da otkrije istinu o braku DRAGOJEVIĆA

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, kaže da ne želi više da ćuti i trpi napade na njeno dijete i nju, te da će tek progovoriti o mnogima i dokazati da Dalilin i Dejanov brak može da opstane i pored javne prevare koju je njena kćerka načinila.

Dalil, Dejan i Car - Screenshot

– Zar treba ovolika polemika da se vodi o mom djetetu? Svi misle da je Dalila nejaka i nezaštićena spolja i da ovu vještačku frku niko neće prekinuti? Samo neka se tome nadaju. Čitava ova igra između Dejana, Dalile i Filipa Cara je nepodnošljiva. Kad budem odlučila, govorit ću o svemu javno, za sada još nije momenat za to – poručuje Emina i dodaje da će uraditi sve što treba, pa da će čak i ući u Zadrugu:

– Mnogi novinari su me zvali, ali ja još ne želim da ogolim čitavu istinu. Lažima se ništa neće postići koje se plasiraju o mom djetetu i meni. Znam i ja napraviti haos po novinama i u studiju, samo ako me pojedini rijaliti igrači budu dirali. Kad je moje dijete u pitanju, a u ovom slučaju i Dejan i Dalila, i te kako sam spremna da uđem u “Zadrugu” i da se suočim sa svima. Ja Dejana i dalje doživljavam kao svoje dijete. Imam i brojne informacije o drugim učesnicima koje bih iznijela u javnost. Ali što se kaže, polako, sve će to doći na svoje mjesto – ističe Emina koja posljednjih dana prolazi kroz pakao.

– Prolazim kroz pakao, a kako i ne bih kad vidim da se mom djetetu uništava brak. Dalila nije sama i moju podršku će uvijek imati. Neka se igraju sa mojom djecom unutar rijalitija, ali moraju da misle i na nas majke. Ja shvatam šta je rijaliti igra, ali ovo je postalo nepodnošljivo. Za svoju Dalilu bih život dala, a kad vidim šta rade pojedini ukućani pozli mi. Marko Đedović umjesto da ih spaja, on taj brak uništava raznim informacijama – zaključila je Emina Mujić, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh