Estrada

NOVI BUDUĆI MUŽ? ISPLIVALA FOTKA NATAŠE BEKVALAC I OVOG MUŠKARCA: Nasmijana blista u njegovom zagrljaju! (FOTO)

Atraktivna pevačica Nataša Bekvalac vodila je izuzetno buran emotivni život, iza sebe ima tri braka i isto toliko razvoda.

Nataša Bekvalac - express

O njenim ljubavnim avanturama postoji mnogo napisa u medijima, no od poslednjeg razvoda čini se da je Nataša rešila da svoj ljubavni život vešto čuva pod velom misterije.

Nije poznato da li je neko uspeo da osvoji Natašino srce, koje je s godinama zahladnelo, te sada vrlo teško ikoga pušta da joj se približi. No, jedna fotka koja se pojavila na društvenim mrežama ponovo je pokrenula nagađanja.

Naime, Nataša je na svom Instagram storiju podelila fotku, koja je prema njenim rečima nastala pre 21 godine, a na njoj pevačica uživa u zagrljaju momka, sa širokim osmehom na licu. Istu fotku podelio je i sada već muškarac sa slike Mihajlo, u opisu napisavši:

– Naša ljubav datira još iz puberteta.

Sudeći po fotkama koje su oboje objavili na svojim Instagram profilima nema sumnje da su Mihajlo i Nataša bliski, no reklo bi se da je ipak reč o jednom krajnje prijateljskom odnosu, te da od ljubavi ovde ipak nema traga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh