Estrada

DALILINA MAJKA SE ODREKLA KĆERKE?! Šok objava Mujićke nakon JAVNE PRELJUBE natjerala sve da se zapitaju da li se odlučila na OVO?!

Dalila Dragojević počinila je javnu preljubu pred kamerama “Zadruge 5”, a sada se njena majka, navodno, oglasila na društvenim mrežama i podržala, ni manje ni više nego zeta Dejana.

Dalil Dragojević - Screenshot

Dejan je to izuzetno teško podnio, a nakon što je dobio podršku svih zadrugara, i većine gledalaca, i Dalilina majka Emina Mujić je stala na njegovu stranu i javno ga podržala, a čak ga je nazvala i vlastitim djetetom.

Naime, Dalilina majka je na svoj Fejsbuk profil objavila Dejanovu sliku i na taj način pokazala da je uz njega u ovim teškim trenucima. Komentari su se samo nizali jedan za drugim, a svi su pozdravili ovaj potez Daliline razočarane majke, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh