Estrada

ANA BEKUTA ZAVRŠILA NA ULICI I TO BEZ DINARA?! Težak period za pjevačicu – sve joj je uzeo?! Javno progovorila o svemu, pa otkrila šok detalje!

Ana Bekuta godinama unazad uživa u ljubavi s Milutinom Mrkonjićem, prije koga je voljela muškarca zbog kog je mnogo propatila.

Ana Bekuta - Blogspot

Nakon razvoda od muzičara Predraga Vidovića, pjevačica je navodno tada ostala na ulici i bez dinara – tada su joj u pomoć prvo potrčale kolege kojima to nikada neće zaboraviti.

– Ana je nepunih godinu dana bila u braku sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, a kada su se razišli ona je upoznala bubnjara Predraga Vidovića Preju. Sa njim je radila i bila u ljubavi skoro deset godina. Živjeli su u Šapcu, a Ana je tada imala velike hitove i lijepo zarađivala. Sve pare je uložila u kuću u kojoj je živjela sa Prejom, iako je sebi mogla da kupi stan. Kada su se razveli 1992. godine, Preja joj je sve uzeo i ona je ostala bukvalno na ulici bez dinara. Tada je otišla u Beograd, a on se veoma brzo nakon toga oženio i ima i djecu. Ani su tada u pomoć pritekli prijatelji Aca i Biljana Ilić. Oni su joj dali stan na Senjaku u kojem je živjela. Plaćala im je kiriju, ali nešto minimalno – ispričao je izvor, a i Ana je jednom prilikom o tome govorila.

– Iako mi je karijera tada bila na vrhuncu, teško da bih pristala da se u to vrijeme vratim. Pamtim da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta… Vjerovatno mnogi misle da sam tada imala brdo para, ali istina je sasvim drugačija. Moja sestra milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živjela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vrijeme bio teško bolestan. Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mjesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio… – pričala je prije nekoliko godina Bekuta za Svet, i dodala:

– Sin Igor je baš u to vrijeme bio u vojsci, a ja sam se strašno plašila. Bojala sam se za sve nas i bilo mi je beskrajno teško. Vješto i ljudski sam potisnula jezivu brigu i strah za sina, koji je bez upaljenih svijetala vozio vojna kola od Prištine do Priboja. A na sceni ništa nije smjelo da se primijeti, i od mog osmijeha i mojih pjesama smo svi zavisli. Ne bih voljela da zvučim kao velika mučenica jer znam da je mnogima bila daleko teže nego nama, ali ipak me boli što pojedinci vjeruju u pogrešnu verziju te priče, a to je da sam kao folk diva na bilo koji način profitirala na tuđoj nesreći. Istina je da nisam dobila ni kredit, ni stan, ni plac, ni penziono, ni zdravstveno osiguranje. Prosto sam se i izborila za opstank svoje porodice i na to sam veoma ponosna – ispričala je, dostojanstevno ne pomenuvši razvod niti ičiju krivicu.

Anin prijatelj Aca Ilić koji je odmah pritrčao da pomogne, prisjetio se tog doba i Anine borbe.

– Kada se Ana razvela od Preje, živjela je u stanu kod mene i Biljane, bilo je to devedesetih. Mi smo imali stan na Senjaku i ona je bila u njemu nekih sedam godina, nakon toga je stala na noge i kupila stan sebi. Nije to bio odnos stanodavac, već prijateljski odnos. Ne znam da li je ona razvodom izgubila kuću i da li joj je Preja sve uzeo, nisam se bavio time, to su njihove stvari. I dan-danas smo u dobrim odnosima sa njom, a šta se dešavalo u Šapcu, ne znam. Sa Prejom i njegovom ženom viđam se na slavi kod zajedničkih prijatelja i Ana mi nije zamjerila to što sam u dobrim odnosima sa njim – ispričao je pre nekoliko godina Aca Ilić, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh