Estrada

MILICA TODOROVIĆ SKINULA 15 KILOGRAMA, PROMIJENILA SAMO 3 STVARI I IMA STRUK KAO U MANEKENKE: Evo kako ćete smršati

Dijeta Milice Todorović posljednjih mjeseci jedna je od najtraženijih tema koje pripadnice ljepšeg pola pretražuju na internetu.

Milica Todorović - Blogspot

Upravo taj ne tako veliki višak kilograma ženama je uvijek i najgora muka jer se najteže skida. Ipak, tokom vanrednog stanja prošle godine Milica je čvrsto odlučila da tijelo vrati u formu i leto dočeka spremnija nego ikad. Uspjela je da izgubi čak 15 kilograma, a evo kako joj je to pošlo za rukom…

– Kao većina njenih kolega i Milica se opustila tokom karantina, nije se kretala, uživala je u svom domu, gledala filmove i jela. Višak kilograma u toj situaciji sasvim je očekivana pojava. Međutim, rešila je da leto ne dočeka kao bucka već da se dovede do savršenstva, što je i uspela, ispričao je izvor.

Kako se dalje navodi, pevačica je četiri meseca bila na specijalnom režimu ishrane. Smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou. Uz sve to redovno i naporno je trenirala. prneosi “Novi“.

Sa željom da pomogne i drugima da se reše viška kilograma pevačica je otkrila kako joj je pošlo za rukom da vrati savršenu liniju.

– Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko… To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti, rekla je Milica Todorović nedavno u intervjuu za „Hit“ i otkrila kako je smršala.

– Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani, rekla je Todorovićeva i istakla da sada ne može ni da zamisli da pojede nešto što je ranije redovno konzumirala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh