Estrada

NIKAD JAČE PROZIVKE U „ZVEZDAMA GRANDA“: Viki, gdje ti je diploma?

Ja sam završila srednju muzičku školu u Nišu, a onda Muzičku akademiju u Prištini, rekla je Viki.

Žiri Zvezda Granda - Screenshot

Započeta je velika polemika među članovima žirija“Zvezda Granda“ koja se naravno završila svađom. Bosanac je komentarisao da kandidat pjeva kao da ima „vruć krompirić u grlu“, te da mu je zaparo je uši.

-To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismene se zove ”krompirić”- dodao je Bosanac.

– Ako i treba da nauči nešto neće na Google-u sigurno već u knjigama – poručila Viki Bosancu,

– Violeta nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala – bila je oštra Bekuta prema kolegici koja je odgovorila da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

-Ja sam završila srednju muzičku školu u Nišu, a onda Muzičku akadedmiju u Prištini. Šta fali Prištini? To nije dobar fakultet? – pitala je Viki.

Bosanac je sa druge strane rekao kako u njegovu diplomu svi mogu da imaju uvid jer stoji i kod njega kući

– Završio sam osnovnu, pa gimnaziju pa Ekonomski fakultet. Ali sam se uvijek bavio muzikom i penzionisan sam kao muzički urednik „Radio Beograda“. Nikada se nisam bavio sporednim stavrim – zaključio je Bosanac, prenosi “Express“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh