Estrada

Bivši muž Tanje Savić KRENUO PO DJECU: Pjevačica van sebe od bijesa – “Narkomančina jedna”!

Pjevačica Tanja Savić uživa sa sinovima Maksimom i Đorđem, od kad su stigli u Srbiju, ali njen bivši suprug Dušan Jovančević najavljuje da će se boriti za djecu.

Tanja Savić - Screenshot

Dušan je otkrio da čeka datum suđenja, kako bi započeo proces protiv Tanje u Srbiji.

“Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Prvo se čeka da nam odobre izlazak iz Australije zbog korona virusa i datum za suđenje. Kada datum bude poznat i odobre nam izlazak iz zemlje stižem u Srbiju, a to će biti uskoro”, rekao je Dušan za Telegraf.

Oglasila se i pjevačica
Prije mesec dana pisalo se da Dušan uskoro dolazi u Beograd, gdje će pred državnim organima pokrenuti proces za zajedničko starateljstvo nad njihova dva sina.

Djeca su početkom ljeta po nalogu suda iz Australije vraćeni pjevačici, međutim, Dušan ne odustaje, već je pripremio materijal koji će izneti tokom spora i pokušati da pokaže da je on roditelj koji brine o djeci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana.

“Ja sigurno neću od svoje djece da odustanem. Borit ću se za njih. Borit ću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide”, rekao je tada Dušan.

Ovim povodom se oglasila i Tanja i rekla: “Narkomančina jedna. Sad čujem od vas, može da se bori gdje hoće”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh