Estrada

‘TOME SU POSVEĆENI’ – ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA OD ČEGA ŽIVE DALILA I DEJAN!

Аleksandra Subotić morala je poslije tri sedmice da napusti rijaliti zbog zdravstvenih problema, a onda se šokirala kada je primijetila da Dalila Dragojević sve više vremena provodi u društvu Filipa Cara.

Aleksandra Subotić - Screenshot

– Izašla sam iz zdravstvenih razloga, jer terapija koja mi je potrebna i uslovi za liječenje nisu mogli da se ispune u rijalitiju. Treba mi mir, a onda ne bih mogla da iznesem program kakav očekuju od mene. Bitno je da sam sada dobro – kaže Aleks.

Subotićeva je otkrila od čega Dejan i Dalila žive imajući u vidu da je tokom veze sa Davidom Dragojevićem znala mnoge detalja iz njihovog porodičnog života.

– Ja koliko znam, njih dvoje snimaju neke klipove koje izbacuju svaki drugi dan na svoj kanal na internetu. Tome su posvećeni, zajedno na tome zarađuju i to je njihov zajednički novac, to bar ja znam, piše Puls.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh