Estrada

LOM U “ZVEZDAMA GRANDA” Đorđe David LAJAO na Cecu, ona ga unezvereno gledala, Saša VIKAO: “Molim režiju da isključi sve”

Žiri u “Zvezdama Granda” iz nedjelje u nedjelju ne prestaje da iznenađuje svojim potezima, a sudeći po najavi, u predstojećoj epizodi biće napeto.

Ceca i Đorđe - Grand.online

Naime, Đorđe David pokazao je svoje glumačko umijeće kada je gromoglasno zalajao na Cecu Ražnatović koja ga je gledala u čudu.

Ni Marija nije mogla da suzdrži svoju energiju, a na Popovićevu provokaciju odgovorila je neočekivanim potezom.

– Mi znamo da je Marija opaljena u glavu i pošto nema sada bubicu mogu da pričam o Mariji šta god hoću. Molim režiju da isključi sve – drao se Saša dok je Šerifovićeva trčala da mu vrati milo za drago, pa je počela da ga “davi”.

Bosanac je još jednom ostavio žiri u nevjerici kada se služio izrazima nepoznatim široj javnosti, a ovoga puta riječ “apođatura” izazvala je novu polemiku.

Inače, Ceca je nedavno istakla da nikako ne može da se navikne svađe i nadvkivanje u studiju, zbog čega nakon snimanja nema želju ni sa kim da se čuje.

– Ja kad odem kući poslije snimanja samo sipam piće i kuliram. Ne razgovaram bukvalno ni sa kim – rekla je Ceca za “Grand online“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh