Estrada

LAĆA SKINUO CRNJINU NAKON SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Spreman da progovori o TAJNAMA estradnjaka, a jedan detalj je sve UPLAŠIO!

Milan Laća Radulović promijenio je boju pozadine na Instagram profilu, zbog čega su svi pomislili da je skinuo crnjinu nakon smrti majke Marine Tucaković.

Milan Radulović- društvene mreže

Tekstopisac Milan Laća Radulović nakon što mu je majka Marina Tucaković preminula, promijenio je profilnu fotografiju na Instagramu i stavio samo crnilo, nakon čega je izjavio da će tek nakon 40 dana prvi put progovoriti o svemu što mu je ona ostavila u zaostavštini u dnevniku, koji je, kako je tvrdi, usmjeren u razotkrivanje estradne i estradnih ličnosti, prenosi Republika.

Iako se do sada još uvijek nije pojavio taj dnevnik i spisak poznatih o kojima je Marina znala mnoge tajne, Laća je odlučio da uradi jedan potez koji je mnoge iznenadio. Naime, nakon što je pobrisao sve fotografije sa Instagrama, ostala je samo jedna, crna pozadina, koju je koristio za profilnu fotografiju, kojom je htio da izrazi bol i tugu koju osjeća nakon što mu je majka Marina preminula.

Milan Laća Radulović spreman da otkrije sve o estradi

Sada, kada je prošlo mjesec dana od Marinine smrti, Laća je odlučio da skine crnjinu sa profilne fotografije i okači indigo plavu pozadinu, što je mnoge iznenadilo. U komentarima su se vidjele riječi podrške, pa čak i komentar njegove navodne sestre, koja mu je pružila podršku i pokazala mu da je tu za njega u svakoj situaciji. Međutim, veliki je broj i onih ljudi koji su se našli u čudu zbog ove promjene, pa su počele da se razvijaju razne teorije zavjere zbog čega se Milan odlučio baš na ovaj korak.

Mnogi se pitaju da li je ovo znak da je Laća spreman da progovori, nakon što je skinuo crnjinu ili se nešto drugo krije iza svega ovoga, a vi nam ostavite u komentaru koje je vaše mišljenje?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh