Estrada

“ACO PEJOVIĆ MI JE SPASIO ŽIVOT”! VODITELJKA VJEČNO ZAHVALNA PJEVAČU: “ON JE NAJVEĆI PRIJATELJ”

Aco Pejović, pevač, jedan je od omiljenih pjevača na muzičkoj sceni i za njega nema krize, a nije tajna da je dobar prijatelj i da ima veliko srce.

Aco Pejović - Alo.rs

Vole ga i kolege i koleginice, njihova prijateljstva traju godinama, a sada je otkriven i jedan detalj iz pevačevog života.

U pitanju je njegovo dugogogodišnje prijateljstvo s voditeljkom Vesnom Milanović, s kojom se prilikom jednog snimanja sreo u šminkernici.

– Nije tajna da je ovaj čovek spasao meni život, ja sam mu zahvalna i on je moj omiljeni, pa deset prazno, pa onda svi ostali… Niko se neće uvrediti ni naljutiti, jer znaju da je to neka bratsko-sestrinska ljubav – rekla je Vesna, a lepo mišljenje o Aci imala je i druga voditeljka.

– On je za mene šarmantan stalno istim intenzitetom, za mene kao njegovog prijatelja nema te gradacije, to je uvek isto… Prema prijateljima je uvek isti, kao prijatelj najveći i da ne kažem da je moj staratelj – izjavila je njena koleginica, a prenosi “Grand”.

– To su moje najbolje i najlepše drugarice i sestre, usvojene su inače sa moje strane – našalio se Aco Pejović, prenosi puls.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh