Estrada

CAR NIJE JEDINI, DALILA JE LAŽLJIVICA! Oglasila se ONA i otkrila nove detalje – Već je BILA NEVJERNA?!

Drama u ljubavnom trouglu ne jenjava.

Dalila Dragojević - Screenshot

Stanija Dobrojević nikako nije u dobrim odnosima sa cimerkom iz Zadruge Dalilom Dragojević, a sada je potpuno iskreno otkrila šta misli o drami koja se dešava u Dalilinom braku, te ističe da se bolje ona ponaša prema svom psu Pablu, nego Dalila prema svom suprugu.

Stanija ne krije koliko je šokirana zbog toga što se Dalila zaljubila u drugog muškarca, a sve vrijeme okrivljuje Dejana za krizu koja im je nastupila u braku.

– Dalila je klasična lažljivica, manipulatorka i jeftina glumica! Obična kalaštura i kamenjarka, torokuša… Perfidna je! Dejanu iza leđa ima aferu sa Carem, a onda mu zamjera što je mene ponudio nudlama! Ljudi, bolja sam ja prema mom psu nego ona prema mužu. To je isto kao kad bih ja Pablu slomila nogice, a onda ga grdila što cvili – kazala je Stanija, a zatim odvezala jezik i nastavila da kritikuje cimerku iz Bijele kuće:

– Više ne voli Dejana jer niko normalan ne bi mogao toliko da povrijeđuje nekog ko mu je drag! On plače po cijeli dan, a ona mu govori: “Marš! Skloni mi se! Nemoj da mi patetišeš! Nerviraš me! Gadiš mi se!” Ponaša se prema njemu gore nego prema keru! Nije mi jasno kako joj ga nije bar malo žao. U njoj nema ni mrve ljudskosti! – rekla je Dobrojevićeva, a potom objasnila da vidi koliko Dejan pati zbog novonastale situacije.

– Voli je kao Boga. Baš mi ga je žao, nema nikog, samo Dalilu. Ne razgovara s majkom, bratom, nema prijatelje, živi u Bosni… Toliko je obožava da je slijep kod očiju, ne vidi da je odlijepila za Filipom – kazala je starleta.

Stanija je mišljenja da Filip nije prvi muškarac koji se dopao Dalili otkako je u braku, te da ima sumnje da je ona svom suprugu već bila nevjerna.

– Ništa od savršenog braka o kom su pričali. Kad se ovako opustila pred kamerama, ko zna šta je sve radila napolju… Ne bi me čudilo da ga je već varala. Afera sa Filipom joj je velika mrlja i pratit će je do kraja života! – zaključila je ona, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh