Estrada

TANJA SAVIĆ I DRAŠKO STANIVUKOVIĆ PRISNI U PUNOM KLUBU: Otkriveni DETALJI odnosa gradonačelnika i pjevačice!

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković i pjevačica Tanja Savić prema rečima voditeljke Jovane Jeremić bili su u tajnoj vezi i to ni manje ni više nego u periodu kada je on planirao vjenčanje sa tadašnjom djevojkom, a sada su otkriveni detalji njihovog odnosa.

Tanja Savić - ekskluziva

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je sve kada je pred kamerama emisije ‘Paparaco lova’ otkrila da zna za tajnu vezu Tanje Savić sa jednim političarem.

– Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gdje su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime – izjavila je Jovana.

Naime, Tanja je navodno bila u tajnoj emotivnoj vezi sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem i to u trenutku kad je bio ‘srećno’ zaljubljen i planirao vjenčanje, a izvor blizak političaru iz Bosne i Hercegovine ispričao je detalje njihove navodne romanse, prenosi Alo.

– Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri mjeseca od tada. Kako je pjevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo djecu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do posljednjeg trenutka, kada su poslije nekoliko mjeseci odlučili da se više ne viđaju.

Tanja Savić i Draško Stanivuković


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh